Tillbehör till din båt

Vi har det mesta till din båt oavsett storlek. Allt från tillbehör till en mindre roddeka till avancerade tillbehör till större båtar. Ett ständigt ökande sortiment så om du av någon anledning inte hittar vad du söker skicka ett mail till oss eller ställ en fråga under "fråga oss" på hemsidan så kan vi säkert hjälpa dig att hitta det du söker. Vi har låga priser på det mesta eftersom vi importerar mycket själva och hoppar över mellanled som gör det dyrare för konsumenten.
Tillbehör till din båt

Färg/Målartillbehör

Allt du behöver för att måla din båt över och under vattenlinjen, samt tillbehör till målning.

Båtvård

Det du behöver för att få till så att din båt håller sig i topptrimm på utsidan. Polermedel,wax,lack,teakolja m.m Finns även produkter här för lagning av mindre skador och tätningsmedel vid installation av tillbehör över och under vattenytan.

Förtöjning rep/tillbehör

Rep/Tågvirke av alla möjliga kvaliteer och storlekar. Färdiga förtöjningar och rep på lösmeter. Tillbehör till förtöjning.

Förankring Båt

Allt som kan tänkas behövas för att ankra din båt när du är ute på sjön. Enkla manuella lösningar till avancerade ankarspelslösningar.

Förankring Land/Brygga

Kraftiga tillbehör som behövs för att göra en trygg och säker fast förtöjning vid din hemmahamn eller när du ankrar upp på nya platser.

Fender Båt/Brygga

Olika fendrar till båt och brygga, kommer i olika storlekar,färger och former.

Säkerhet/Hjälpmedel

En bra flytväst är ett måste när man är på sjön, här finns en mängd olika varianter att välja på. Stegar,pekar och plattformar till din båt för att förenkla ditt användade av din båt och göra det säkrare. Båtshakar och paddlar för hjälp i situationer där det behövs.

Fiske

Fisketillbehör om du sysslar med burfiske eller fiske med handredskap.

Reglage/Styrning

Allt som har med manövering av din båt. Mekaniska och hydrauliska styrningar samt delar till dem. Gas och växel kablar med tillbehör samt reglage. Bogpropellrar för att lättare ta kontroll över din båt.

Diverse

En bred blandning av tillbehör som ej fått en egen meny ännu. Bläddra i menyn för att se vad som finns.

Kök/Kyl

Spritkök och kylboxar.

Lås/Stöldskydd

Tillbehör för att skydda sin båt från stölder.

El

Allt som behövs till ditt elsystem i båten. Lanternor,lampor,strömbrytare,elpaneler,säkringar,elkabel m.m

Vatten/Pumpar

Stort utbud av rördelar och slang. Samt allt annat som rör ditt vattensystem i båten till riktigt bra priser.

Anoder

Anoder för att förhindra korrosionsskador på båt och motor. I den här avdelningen finns anoder för skrov,axlar,roder,propeller och vissa av de vanligaste motoranoderna. För speciella anoder på motorer se under resp. motormärke i kategorin motordelar.

Utförsäljning/Halva Priset

Varor som vi säljer för halva priset! Först till kvarn med reservation för slutförsäljning! Begränsad information om varje produkt så kontakta oss om ni har funderingar.

Sjökort/Böcker/Tillbehör

Papperssjökort och böcker om båtar/motorer.

Kläder

Tillsvidare säljer vi endast Kepsar

Trailer & Tillbehör

För att föra din båt på land krävs en lösning i form av släpvagn. Här finner du de trailer modeller Fogelsta har att erbjuda med tillbehör.

Axelsson Marin i Strömstad AB
Nils Ljungqvist väg 8
452 31 STRÖMSTAD
Tel: +46(0)526 - 663 66
info@axmarin.nu
Köpvillkor och Privacy policy

Copyright © Axelsson Marin 1991-2020
Uppdaterad: 7 September 2020